Esports-skenessä tapahtuu säännöllisesti pelaajavaihdoksia, ja joukkueet aloittavat harjoittelunsa taas hieman alemmalta tasolta. ED – Mental Energy  Drink päätti löytää ratkaisun SponsorED-ohjelman avulla, ja iloksemme ilmoitamme, että seuraavan puolen vuoden ajan EXENin CS:GO-akatemiajoukkue on mukana SponsorED-ohjelmassa.

Meidät valittiin EDin sponsorointiohjelmaan, mikä on todella hienoa. Jokainen meistä on kehittynyt yksilönä ja tiimipelaajana viime syksystä lähtien. Olemme oppineet kommunikoimaan paremmin pelin ulkopuolella ja sisällä, kun olemme oppineet tuntemaan toistemme pelityylit”, akatemiajengin kehitystä kuvailee joukkueen pelaaja Markus ”Makeli” Ahonen.

Odotamme innolla, mitä tämä tuo tullessaan. Erityisesti Helsingin matkaa olemme odottaneet”, lisää Jonne “Jollib” Kortelainen.

”Jokaisella meistä on omat yksilölliset tavoitteemme, mutta koko joukkueen tavoitteena on osallistua mahdollisimman moneen turnaukseen ja nousta ESEA Intermediatetasolle”, Kortelainen lisää.

EXEN Academy
SponsorED-ohjelmaan sisältyy alkupääoman ja räätälöityjen pelipaitojen lisäksi ohjausta maailman menestyneimmältä esports-psykologilta Mia Stellbergiltä sekä CS:GO-valmentaja Toni Luhtapuron suunnittelemia harjoitusmateriaaleja.
Lisäksi akatemiajoukkueella on edelleen oma valmentajansa, Eetu “nhk” Anttila, tukemassa heitä.

”SponsorED-ohjelma tulee meille hyvään aikaan, sillä olemme hyvässä vireessä! Odotan erityisesti Mia Stellbergin antia, sillä mentaalipuolen asiat ovat aina haasteellisia, eikä minulla itselläni ole niissä niin paljon asiantuntemusta, että osaisin tukea pelaajia”, kommentoi Anttila SponsorED-ohjelmaan pääsyä.

EXENin akatemiatoiminta keskitetään SponsorED-ohjelman ympärille, ja brändi näkyy niin pelilähetyksissä, sosiaalisessa mediassa kuin päivittäisessä toiminnassa toimistolla. EXENin ja ED:in arvot kilpapelaamisessa ovat hyvin samankaltaiset: Haluamme kehittää pitkäaikaista toimintaa, joka tuo Suomeen lisää huippupelaajia.

”Olemme erittäin innoissamme siitä, että jyväskyläläinen akatemiajoukkue valittiin mukaan ohjelmaan. Toivomme, että SponsorED auttaa joukkuettamme nousemaan ylemmälle ESEA-sarjatasolle. Tällaiset sponsoroinnit myös motivoivat joukkuettamme ja taustajoukkojamme saavuttamaan entistä parempia tuloksia”, kommentoi EXENin toimitusjohtaja Patrik Falck.