Kuvassa vasemmalta: Markus "Makeli" Ahonen, Leevi "nobody0" Koljonen, Jonne "Jollib" Kortelainen, Vertti "Niemelä" Niemelä ja Mikko "MikkoS" Penttinen.

Kuvassa vasemmalta: Markus ”Makeli” Ahonen, Leevi ”koljo” Koljonen, Jonne ”Jollib” Kortelainen, Vertti ”Niemelä” Niemelä ja Mikko ”MikkoS” Penttinen.

EXEN Academy

Akatemian tarkoituksena on mahdollistaa nuorille jyväskyläläisille lahjakkuuksille ponnahduslauta ammattilaisuutta kohti pelissä kuin pelissä. Tällä hetkellä meillä on akatemiajoukkue CS2-pelissä, joka kilpailee kansainvälisessä ESEA Open- sarjassa ja kotimaisissa liigoissa & turnauksissa.

Tarjoamme akatemiatoiminnassamme pelaajille treenitilat, valmennusta, sekä tukea oman pelaajabrändinsä rakentamiseen. Akatemia on vuonna 2023 mukana Hartwallin SponsorED-ohjelmassa 1.10.2023 saakka.

Mikäli yritystänne kiinnostaa olla mahdollistamassa ja tukemassa nuorten lupaavien ammattilaispelaajien kehitystä sekä akatemian pitkäjänteistä kehitystyötä Jyväskylässä, ole rohkeasti yhteydessä meihin: info@exen.fi!