Mediatuontanto

Tiesitkö, että tuotamme mediayhtiön tavoin pieniä ja isompiakin video- ja valokuvasisältöjä osana ammattimaista e-urheilujoukkuetoimintaamme, tapahtumatuotantojamme ja yhteistyöprojektejamme?

Meidän kauttamme tilaat laadukasta materiaalia esimerkiksi after movien, henkilö- ja tapahtumakuvausten, dronekuvauksen tai jopa mainosvideon muodossa. Ideoimme, suunnittelemme ja tuotamme kuvaukset ammattitaidolla asiakasta kuunnellen.

Mediatuotantomme painottuu tällä hetkellä pääosin yhteistyökumppaneidemme sekä tapahtumatuotantojemme ympärille, joissa pelaaminen ja e-urheilu ovat keskiössä.
Otamme kuitenkin vastaan muitakin tilauksia, joten ole rohkeasti yhteyksissä!

Hinnasto

Valokuvaus

6 h kuvaus:

600€

8 h kuvaus:

760€

Yli 8 h lisätunnit: 80 €/h

Videokuvaus

6 h kuvaus:

900€

8 h kuvaus:

1160€

Yli 8 h lisätunnit: 120 €/h

Hintamme sisältävät kuvaajan, laitteiston ja editoinnin. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Mikäli kiinnostuksenne heräsi tai haluat pyytää tarjousta, ole meihin yhteyksissä sähköpostitse info@exen.fi.

Referenssit

Nokian Panimo

”Exen esportsilla on intohimoinen ja ammattimainen tiimi, jonka kanssa on ollut hieno tehdä jo pidempään molempia hyödyttävää yhteistyötä. Olemme myös oppineet Exeniltä paljon e-urheilusta, joka kasvaa hurjaa vauhtia suosituimpien urheilulajien keskuudessa. Niin Exenillä kuin Nokian Panimollakin on halu kehittyä ja kasvaa joten sovimme yhteen myös sen puolesta loistavasti.”

Janne Paavola,
Toimitusjohtaja – Nokian Panimo

EXEN Pelitilan esittelyvideo

EXEN harjoittaa pelitilatoimintaa Jyväskylässä, eli vuokraa yrityksille, kaveriporukoille ja muille yksityistilaisuuksia järjestäville tilojaan.

EXEN esportsin pelitila on Jyväskylän laadukkain, edullisin ja monipuolisin pelitila. Jatkossa tarjoamme pelitilan lisäksi saunan (mahtuu 10-12 henkilöä), sekä muun oheistoiminnan (pingis, darts ja biljardi).

Varaa pelitila käyttöösi täältä.

Prisma Seppälä

Exen esportsin kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta. Tapahtuman suunnittelusta asti homma toimi erinomaisesti, sillä ideoita heiteltiin puolin ja toisin. Lopputuotoksena Mustan Perjantain Pelit –tapahtuma oli hyvä kokonaisuus, jossa asiakkailla oli mahdollisuus kokeilla useampaa pelipistettä ja haastaa hallitseva suomenmestari NHL22 pelissä.

Striimaus toi hyvän ja ammattitaitoisemman kuvan tapahtumasta, kun kuvaa pystyttiin välittämään katsojille niin verkossa kuin kaupassakin. Aftermovie tapahtumasta oli vielä piste i:n päälle, jota voimme hyödyntää markkinoimalla tulevia tapahtumia asiakkaille sekä tavarantoimittajille”.

Mikko Venemies,
Apulaismyyntipäällikkö – Prisma Seppälä

YouTube -kanavaltamme näet, miten tuomme yhteistyökumppaneita esiin osana päivittäistä toimintaamme