Pääyhteistyökumppanit

JYP

JYP on vuonna 1923 perustettu jyväskyläläinen jääkiekkoseura, jonka edustusjoukkue pelaa jääkiekon SM-liigassa. JYP on myös mukana e-urheilussa NHL 6vs6-joukkueena, jonka toimintaa EXEN manageroi ja markkinoi yhteistyössä.

KSPT

KSPT on perustettu vuonna 1977 ja sen päätoimipaikka sijaitsee Jyväskylässä. Yritys toimittaa eristys- ja telinemateriaaleja ja asennuspalveluja ympäri Eurooppaa.

KSPT

JIMM'S

Jimm’s PC-Store Oy on asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Jimm’sin pelikoneet löytyvät myös EXENin pelitiloista, joita pääsee testaamaan kerran kuukaudessa avoimissa ovissa!

KSPT

TNNet

TNNet Oy on ICT- palveluiden osaaja, joka tarjoaa asiantuntevaa, rehellistä ja ratkaisuhenkistä palvelua mille tahansa yritykselle. TNNET on tuottanut EXENin pelitilojen ICT-ratkaisut! 

KSPT

Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan sponsoroi EXENin paikallista e-urheilutoimintaa, jonka tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille turvallinen harrastusympäristö ohjauksineen. Viime vuosina e-urheilu on kasvattanut suosiotaan ja Keskimaa haluaa olla mahdollistamassa sen harrastamista!

KSPT

Mikäli kiinnostuit yhteistyöstä EXEN Esportsin kanssa ja/tai haluat lähteä tukemaan toimintaamme, ole yhteydessä info(at)exen.fi.