Pääyhteistyökumppanit

KSPT toimittaa eristys- ja telinemateriaaleja ja asennuspalveluja ympäri Eurooppaa. KSPT tukee paikallisesti perinteistä urheilua sekä e-urheilua. KSPT on kulkenut EXENin matkassa vuodesta 2020.

Lisäpalvelu on koko Suomen alueella toimiva suomalaisten yrittäjien omistama henkilöstöpalvelu-yritys. Lisäpalvelu on kulkenut EXENin matkassa vuodesta 2020.

TNNet Oy on ICT- palveluiden osaaja, joka tarjoaa asiantuntevaa, rehellistä ja ratkaisuhenkistä palvelua. TNNET on tuottanut EXENin pelitilojen yhteysratkaisut vuodesta 2022!

Jimm’s PC-Store Oy on Suomen asiantuntevin tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa. Jimm’siltä löydät pelilaitteistojen ja tarvikkeiden uutuudet ensimmäisenä! Jimm’s tarjoaa EXENin pelitilan pelilaitteisto- ja tarvikeratkaisut! Hanki omasi osoitteesta www.jimms.fi/.

Sun’n on Nokian panimon tunnettu virvoitusjuomabrändi. Juomat erottuvat edukseen täyteläisillä makumaailmoilla. Löydät Sun’n limut EXENin pelitilalta sekä tapahtumista, jo vuodesta 2021. Tilaat juomia  helposti myös suoraan kotiovellesi panimon verkkokaupasta.

Pappaliiga on yli kolmekymppisille suunnattu e-urheiluliiga. EXEN on Pappaliigan virallinen pelitilakumppani, ja yhteistyöllä luodaan myös tapahtumia Pappaliigan jäsenille. Tutustu Pappaliigan toimintaan täältä

OP Keski-Suomi ja EXEN ovat solmineet vuodelle 2024 yhteistyön, jonka kautta tuotetaan matalan kynnyksen yhteisöllisiä ja avoimia pelitapahtumia, sekä mahdollistetaan peliharrastus mahdollisimman monelle. Lue lisää täältä.

Fizza tarjoaa laadukkaista raaka-aineista valmistettuja pizzoja. Löydät Fizzan pizza-automaatin Jyväskylän Lutakosta. Herkulliset pizzat saat myös suoraan EXENin pelitilan varauksen yhteydessä. Tutustu Fizzaan täältä.