EXEN on kesästä 2022 lähtien remontoinut itsensä näköistä toimitilaa, jossa yhdistyy modernin työskentelyn vaativat tilat ja ammattitason pelivälineet. Tila on lähes 150 neliömetrin kokoinen, jossa on oma erillinen pelihuone, työskentelypisteitä, kuvauspiste, olohuone-keittiö, sekä erillinen striimaushuone.

 

Tila sijaitsee muutaman kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta (Pajatie 8B 40630 Jyväskylä). Tila toimii EXEN:in taustajoukkojen työtilana ja kilpajoukkueidemme harjoittelupaikkana. Tiloissamme käy myös satunnaisin väliajoin organisaatioomme kuuluvia striimajia striimassa. Tarjoamme yleisölle myös kerran kuukaudessa mahdollisuuden tulla tutustumaan tilaan, pelailemaan pelejä, sekä tutustumaan muihin samanhenkisiin huipputyyppeihin.

Lounge- alue on varusteltu toimivalla avokeittiöllä, joka yhdistyy avaraan olohuoneeseen. Olohuoneen seinällä on 75-tuumainen televisio, josta on mahtava seurata esimerkiksi isoja esports turnauksia ja pelejä. Tilasta löytyy myös pingispöytä, jota voi pelailla esimerksi pelien välissä.

 

Tilojen suunnittelussa sekä laitteistossa on  huomioitu pro-tason kilpapelijoukkueiden tarpeet ja tästä haluamme kiittää yhteistyökumppaniamme Jimm’s PC-Storea.  PC:t ovat tehokkaita ja pitää sisällään markkinoiden uusimpia komponentteja. Tila on kalustettu Nitro Concpets:in sähköpöydillä ja pelituoleilla. Pelipisteitä yhteensä 6 kpl. Toimistolla lisäksi Playstation 5- konsoli ja ylimääräisiä pelikoneita tarvittaessa. Näyttöinä toimivat Asuksen 280hz pelinäytöt.

Haluamme kiittää yhteistyökumppaneitamme tilan mahdollisestamisesta. Erityismainintana Jimm’s PC-Store ja TNNet. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme kerran kuukaudessa järjestettävissä avoimien ovien illoissa. Avoimista ovista infoamme kanavillamme, sekä nettisivuillamme. 

Alkuvuodesta 2023 verkkosivuillemme aukeaa varauskalenteri, josta tilat voi vuokrata yksityiseen käyttöön, esimerkiksi syntymäpäiviä tai yrityksen virkistäytymisiltoja varten.

Hinnasto:

Päivä (klo 18.00-02.00) = 150€ sis. alv

Yksittäinen tunti: 30€ sis. alv

Lisätietoa ja varaukset sähköpostitse info(a)exen.fi

”Halusimme lähteä toteuttamaan omaa pelitilaa, koska toimintamme on kasvanut sen verran, että on järkevämpää harjoitella omissa tiloissa. Tämän ohella pystymme tarjoamaan kaupungin edullisimman vuokran pelitilan käyttöä varten, joten mikäli sellaiselle on tarvetta: Olkaa yhteydessä! ”

Patrik Falck

Toimitusjohtaja