Vastuullisuus, helppous ja asioiden hoitaminen oikein ovat asioita, jotka yhdistävät EXEN ja kevytyrittäjyyspalvelu FLOY Oy:ta. Yhteistyömme näkyvin osa tulee olemaan syksyllä starttaava EXEN x FLOY CS:GO AKATEMIA, jonka tarkoituksena on tarjota Jyväskylän ja lähialueen CS:GO-pelaajille ponnahduslauta kohti ammattipelaajan uraa. Lisätietoa akatemiatoiminnasta löydät täältä: Ponnahduslauta ammattilaisuuteen: EXEN x FLOY CS:GO Akatemia

Haluamme olla mukana tukemassa akatemiatoimintaa ja nuoria heidän kiinnostuksen kohteissaan ja kannustaa heitä tavoitteellisuuteen. Haluamme myös olla tukemassa toimintaa syrjäytymistä vastaan. FLOY on hyvin innoissaan yhteistyöstä EXENin kanssa ja mielenkiinnolla odotamme, mitä syksy tuo tullessaan!

Tommi Hämäläinen

Toimitusjohtaja, FLOY

Akatemiaprojektin myötä haluamme kehittää erityisesti Keski-Suomen e-urheiluskeneä ja tarjota taitaville pelaajille mahdollisuuden päästä lähemmäksi ammattipelaajan uraa. Tarjoamme akatemiapelaajillemme valmennusta, harjoittelutilat ja lisäksi he pääsevät osallistumaan esimerkiksi sisällöntuotantoon, mikä on myös osa ammattipelaajan arkea.

Patrik "fallA" Falck

Toimitusjohtaja, EXEN

FLOY kevytyrittäjyys on turvallinen ja riskitön tapa kokeilla kevytyrittämistä. Olitpa pelaaja, striimaaja, selostaja tai tarjositpa minkälaista osaamista tahansa, kevytyrittäjänä sinun on helppo laskuttaa tekemästäsi työstä, ja voit tehdä unelmatyötäsi huolehtimatta yrittäjyyteen liittyvistä maksuista tai papereiden pyörittelystä. E-urheilussa työskentelyn projektiluontoisuus korostuu, ja on helppoa niin työn tekijälle kuin organisaatiollekin hyödyntää monipuolisesti eri osaajia, ja kevytyrittäjyys sopii myös vaikka opiskelun tai päivätyön rinnalle. 

Kevytyrittäjyys sopii erittäin hyvin myös sellaisille tekijöille, joilla ei ole vielä säännöllisiä tuloja.

Tommi Hämäläinen

Toimitusjohtaja, FLOY

Liity FLOY Kevytyrittäjäksi jo tänään. Klikkaa itsesi kevytyrittäjäksi TÄSTÄ.