Hae mukaan nyt!

EXEN ja FLOY haluavat löytää uusia kykyjä ja nousevia tähtiä suomalaisesta e-urheilukentästä, ja antaa heille mahdollisuuden kehittyä pelaajana ja päästä askeleen lähemmäs ammattipelaajan uraa. EXEN x FLOY CS:GO Akatemiaan haetaan nyt Jyväskylästä tai sen lähialueilta viittä – kymmentä pelaajaa, joilta löytyy halua kehittyä ja pelata tavoitteellisesti.

Tarjoamme akatemiapelaajille treenitilat EXENin uudenkarheassa toimistossa Jyväskylässä, valmennusta Eetu Anttilan ja EXENin edustusjoukkueen pelaajien johdolla sekä mahtavaa menoa kasvavan organisaation matkassa. Lisäksi pelaajat pääsevät osallistumaan sisällöntuotantoon ja tukea oman pelaajabrändinsä rakentamiseen, ja EXEN kattaa akatemiajoukkueen kaikki liiga- ja osallistumismaksut, pelaajat saavat nimikoidut pelipaidat sekä vaihtuvia etuja.

Odotamme akatemiapelaajilta:

  • Kotipaikka Jyväskylä/lähialueet
  • 16-25 vuoden ikää
  • FACEIT ELO väh. 2000

Mikäli olet kerryttänyt pelitunteja CS:GO:n parissa ja haluat kehittyä entistä paremmaksi pelaajaksi, laita hakemuksesi tästä linkistä: https://forms.gle/W46UYsP3vwziyccR9