Lähestyvä syksy tarkoittaa uutta ESEA-kautta, emmekä aio jäädä katselemaan sivusta. Lähdemme kohti uusia matseja uudistuneella CS:GO-joukkueella – joskin mukana on myös muutamat tutut kasvot.  

 

Hyvät fiilikset palata takas EXENiin! Mukavia tyyppejä tekemässä ja hommat tehään niinku sovitaan.

Samu "Samppa" Kylmälä

Sampan lisäksi tuttuja kasvoja joukkueessa ovat edelleen jatkavat Jasper “japE” Svesberg ja Saku “Myste” Hirvonen. Kolmikon täydentää Aleksi “Alxc” Lähevirta ja Niko “Nksu” Luhaniemi. 

Tulevalla kaudella joukkueen päätavoitteena on nousta ESEA Advanced –sarjaan, sekä päästä pelaamaan rahasijoituksista Suomiliigoissa. Lisäksi joukkue keskittyy kehittymään ja pelaamaan hyvin yhteen. 

Joukkue on meillä kasattu roolituksia ja henkilökemioita ajatellen, niin koen että tää porukka oli paras mahdollinen kokonaisuus.

Samu "Samppa" Kylmälä

Kappale 2

Halusimme saada kasaan mahdollisimman potentiaalisen rosterin. Olen todella iloinen ja otettu siitä, että saatiin Samppa takaisin rosteriin ja kaksi todella potentiaalista pelaajaa täydentämään viisikkoa. Tällä on hyvä lähteä kohti syksyä ja tulevia turnauksia.

Patrik "FallA" Falck, CEO

Joukkue saapuu Jyväskylään bootcampille GamePit Pro –tilaan vielä elokuussa, jolloin joukkue keskittyy harjoitteluun ja ryhmädynamiikan syventämiseen, ja tietysti luvassa on myös paljon mielenkiintoisia sisältöjä.

EXEN CS:GO:

Aleksi “Alxc” Lähevirta 

Niko “Nksu” Luhaniemi  

Saku “Myste” Hirvonen  

Samu “Samppa” Kylmälä  

Jasper “japE” Svensberg  

Jarmo ”jamboni” Helttunen (valmentaja)