Tämä vuosi on ollut myllerryksen vuosi, ja näin tulee olemaan myös sen loppukin. CSGO-joukkueemme on tullut yhdessä siihen päätökseen, että vuodelle 2022 kaikki osapuolet lähtevät etsimään uusia huippuja ja sopimuksia ei tulla uusimaan uudelle vuodelle. Arvostamme heidän ammattimaisuuttaan tilanteesta ja olemme todella kiitollisia kaikesta mitä kukin CS-pelaaja on tuonut Exeniin heidän kovalla työllään.

”Vuosi 2021 alkaa olla lopuillaan. Paljon hienoja kokemuksia, muistoja ja voittoja. Toki myös haasteita on mahtunut matkalle mukaan, mutta päällimmäisenä tunteena on helpottunut ja kiitollinen mieli. Pitkällisten keskustelujen jälkeen tulimme joukkueena yksimieliseen päätöksen, että emme jatka vuodelle 2022. Pääsimme haastamaan Suomen kärkijoukkueita ja myös ESEAssa sekä Fragleaguessa menestyksemme oli kelvollista. Kuitenkin tavoitteemme olivat vieläkin korkeammalla ja yhdessä tulimme siihen tulokseen, että tämän joukkueen osalta maksimitulos on nyt ulosmitattu ja on aika jatkaa erillään eteenpäin.

On ollut upea nähdä kuinka kovaa ja intohimoisesti nuoret pelaajat ovat tehneet töitä ja kehittyneet niin yksilöinä kuin joukkueenakin. Työmoraali on ollut äärettömän korkealla ja ongelmatilanteet on aina selvitetty avoimesti joukkueena keskustellen. Joskus on vain pakko tehdä vaikeita päätöksiä ja todeta, että tiet erkanevat. Voin vilpittömästi sanoa, että niin pelaajat kuin organisaatio antoivat 110% itsestään vuonna 2021. Erittäin iso kiitos Exenille – Fallan johdolla olitte CS-joukkueen tukena niin ala kuin ylämäessäkin.

Kiitos kaikille pelaajille, ketkä ovat olleet mukana nostamassa Exeniä CS-skenen huippua kohti: Veeti, Miksu, Elmu, Samppa, Sebu, Jallu, Santeri & Jere. Paljon hyviä muistoja ja nauruja sekä uusia ystäviä. Kirkkaana mielessä ensimmäiset HLTV-pelit sekä tietenkin lukuisat Teamspeakissa vietyt tunnit, bootcampit ja muut yhteiset kokemukset.

Rakkaudella,”

Tuomas Rautava

CS:GO Manageri

Tämän myötä nyt on se hetki, kun on aika aloittaa suunnittelu vuodelle 2022, ja ei emme ole lähdössä. CSGO on kotimme ja siellä tulemme pysymään #goEXEN.

Kiitos,

Samu ”Samppa” Kylmälä

Mikael ”Mikzuuu” Selander

Veeti ”S1rva” Sirva

Elmeri ”ykis” Lind

Sebastian ”Sebu” Blomberg

Sekä kaikille ketkä ovat olleet mukana tähän asti Exen:in taipaleella CSGO:n parissa!