Pitkän harkinnan tuloksena Youssef ”Juissi” Adam on päättänyt henkilökohtaisista syistä toistaiseksi jättää kilpapeliskenen ja näin ollen myös EXENin. Tuemme Juissia hänen päätöksessään ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevaan – itse hän kuvaili pois jättäytymistään tällä erää vain väliaikasena ”hengähdystaukona”, joten ehkä tiemme vielä kohtaavat esportsin merkeissä.

Mutta siihen saakka kiitos yhteisestä ajasta ja panoksesta, kaikkea hyvää Juissi! Tiedotamme lähipäivinä rosteria täydentämään tulevasta pelaajasta.

”Erittäin haikea fiilis, mutta samalla täytyy olla kiitollinen ja iloinen niistä hetkistä joita juissin kanssa koettiin kuluneen 8 kuukauden aikana! Joskus elämässä täytyy tehdä hankalia päätöksiä ja tämän Juissin päätöksen takana seisoo koko joukkue. Iso kiitos Juissille panoksesta EXENin eteen, positiivuus oli meille kaikille mahtava apu vaikeinakin aikoina. Kaikkea hyvää jatkoon ja isosti tsemppiä koulun penkille! Keep in touch Jalmari!”

Tuomas Rautava

CS:GO Manageri