*Kaupallinen yhteistyö*

Viimeisimmän bootcampimme ajan saivat CS:GO-joukkueemme jäsenet yöpyä yhteistyökumppanimme GreenStar Hotel – ketjun Jyväskylän toimipisteessä! Joten millaisia kokemuksia pojillamme oli Suomen ensimmäisen hiilineutraalin hotelliketjun majoitusmahdollisuuksista?

Ensimmäiseksi esille vastauksissa tuntui nousevan loisto sijainti – lähellä keskustaa ja rautatieasemaa, joka oli iso plussa junalla Jyväskylään saapuneille pelaajille. Ei myöskään haittaa, että GreenStar sijaitsee sattumalta myös hyvin lähellä EXENin omia toimistotiloja! Hotellin hävikkiminimoitu luomuaamupala buffet sai myös erityisesti kehuja joukkueelta – tarjonta oli monipuolista, maukasta ja vielä edullistakin! Usein hotelliaamiaisesta saa maksaa yli 20 euroa kun GreenStarilla sen hinta on vain 10 – ei huono.

 

Huoneiden varustelukin tuntui olevan pelaajien mieleen! Sängyt olivat kuulemma mukavia sekä hyviä nukkua ja smartTV:n läsnäolo huoneessa oli iso plussa heille. Hieno lisä on myös se että sisustuksella on suomalaisen puun lisäksi käytetty myös kierrätysmateriaaleja – esimerkiksi juuri Jyväskylän hotellin lattiamatot on valmistettu muovipurkeista ja kalaverkoista! Ilmapiiri hotellissa oli myös viihtyisän rauhallinen ja yöt sai nukkua täysin rauhassa ja peleihin päästiin hyvin levänneinä.

Tilanne oli meille kaikille EXENillä mieluisa – joukkue oli erittäin tyytyväinen oloihin ja neljän yön majoitus koko poppoolle ei syönyt juuri minkäänlaista reikää organisaationkaan budjettiin! Hinnat ovat hyvin järkeviä ja 1-3 hengen huoneille on kaikille sama hinta! GreenStar– ketjun hotelleja on tällä hetkellä Jyväskylän lisäksi Lahdessa, Vaasassa ja Joensuussa. Joten jos olet kiinnostunut hyvin varustellista, vastuullisesta sekä kohtuuhintaisesta hotellista tutustu ihmeessä GreenStar Hotelleihin ja tee elämäsi rentouttavin ilmastoteko!

Seuraa GreenStaria somessa