EXENillä on iso ilo ja kunnia toivottaa tervetulleeksi lahjakkaaseen tiimiimme uusi viestintävastaava ja osakas Tomi ”Tombha” Rinne!

 

Taustalla hänellä on mittava ansioluettelo esports-toiminnasta ja yhteistyötä on tehty muun muassa Assemblyn leivissä selostajana sekä striimaajana, että kulissien takana myynti-/yhteyspäällikön roolissa. Kokemusta löytyy myös esports-joukkueen managerina Team Gigantin taustalla.

Tombhaa EXENin pariin houkutti rehti luonne ja organisaation nuori notkeus, sekä näiden tekijöiden potentiaali mahdollistaa uusia näkökulmia viestinnän ja markkinoinnin puolella – asia mitä koemme koko esports-alan ekosysteemin tarvitsevan. Hän on ilmaissut vahvan tahdon hypätä tähän junaan kääntämään näitä kortteja yhdessä muiden osakkaiden kanssa!

Uuden EXEN-perheenlisäyksemme tarkoitus on kehittää organisaatiomme ja yhteisömme toimintaa vielä korkeammalle tasolle! Odotamme innolla tulevaa ja tahdomme olla osa suomalaisen esportsin uutta, lähestyttävää ja yhteisöllisempää aaltoa!

Omiin intresseihini kuuluu etenkin pelaajien sekä sisällöntuottajien tuominen entistä lähemmäs alan kuluttajille. Olen itse liputtanut halua fanittaa joukkueita entistä enemmän, mutta tuntuu etten saa silti tarpeeksi kädensijaa mistä nauttia pelaajien matkasta urapolullaan.

Tulemme panostamaan organisaation toimijoiden ulosantiin, erinäisiin tapoihin saada yhteyden pelaajiin niin voiton kuin tappion hetkillä ja haluamme edistää viestinnässä steriilin kiiltokuvan sijaan oikeisiin, aitoihin tunteisiin. Ensimmäinen asia mikä itselle EXENin porukasta paistoi läpi, oli rehti luonne. Ja siitä pidämme kiinni!

Tomi "Tombha" Rinne

Viestintävastaava