Twitch
Twitter

*suomeksi alempana*

Exen Esports in cooperation with Gradia Vocational College! Gradia’s ICT students are running an Academy team as part of their on-the-job learning. They will run their own social medias and get a chance to take a deeper look at running an organization

The whole Academy Team, Exen x Gradia social medias, and the subpage on Exen’s webpage, are all run by the on-the-job-learning students. They gave out some opinions on the project.

 

‚ÄúWe have had a new type of an experience since basically no one has done this while on-the-job learning, at least in Finland. We have learnt to look at our posts in a way that it gets more attention from for example potential sponsors, and on the side to play CS:GO better as a team. Learning about running an organization has been interesting, because there are so many different things to learn like, where the organization gets money, where the money goes, looking for sponsors and answering to all sorts of emails.‚ÄĚ

‚Äú In the beginning of January when we started this I did not have any expectations of the team, but during this month I have become impressed by the fact that everyone of the guys can do business related things. For the past few weeks when we have made plans for the upcoming tournament and the students have shown their work interest by doing work really diligently, since I have been really busy with my schedule. I was doubtful about the teens working motivation and if they were going to be lazy, but this month has proven me wrong. Working with these guys has been really pleasant and easy since you only have to tell them what to do, and the job gets done right away.‚ÄĚ

Ari-Pekka Moilanen
Manager, Exen Academy

Exen Esports yhteistyössä Gradian kanssa! Gradian ICT-oppilaat pyörittävät heidän omaa Akatemia tiimiä ja omia sosiaalisia medioita työssäoppimisjaksolla. He myös saavat samalla hyvän käsityksen, miten organisaatiota pyöritetään.  

 

Akatemia tiimi, sosiaaliset mediat ja heidän oma alasivunsa Exenin sivuilla ovat kokonaan työssäoppimassa olevien oppilaiden hallinnassa ja he pyörittävät niitä. He antoivat mielipiteen koko asiasta.  

 

‚Ä̬†Meill√§ on ollut ainutlaatuinen mahdollisuus, koska luultavasti kukaan muu ei ole tehnyt t√§m√§n kaltaista ty√∂t√§ ty√∂ss√§oppimisjaksolla ainakaan Suomessa. Olemme oppineet katsomaan meid√§n sosiaalisen median postauksia erilaisella tavalla, jotta ne saavat enemm√§n huomiota esim. mahdollisilta sponsoreilta. Samalla kun py√∂rit√§mme akatemiaa, harjoittelemme¬†CS:GO:n¬†pelaamista, jotta saamme kehitetty√§ tiimipelausta. Olemme oppineet my√∂s, ett√§ organisaation py√∂ritt√§misess√§ on paljon enemm√§n asioita mit√§ monet luulevat kuten, mist√§ saadaan rahat kaiken py√∂ritt√§miseen, mihin raha menee, sponsoreiden hakeminen ja s√§hk√∂posteihin vastaaminen. ‚Ä̬†¬†

 

 

‚Ä̬†Tammikuussa kun l√§hdettiin t√§h√§n minulla ei ollut tietoa joukkueesta, mutta t√§ss√§ kuukauden aikana olen varmistunut siit√§, ett√§ jokainen jannu osaa kyll√§ tehd√§ liiketoimintaa liittyvi√§ asioita. Viimeset pari viikkoa, kun ollaan suunniteltu turnausta ja akatemia tiimi on n√§ytt√§nyt ty√∂tehokkuuden tekem√§ll√§ ahkerasti t√∂it√§, sill√§ minulla on monta kertaa uhannut tulla aikataulu ongelmia. Minulla oli pelko, ett√§ nuoret olisivat olleet laiskempia ja kyvytt√∂mimpi√§, mutta viimeinen kuukausi on osoittanut olettamukseni v√§√§riksi. N√§iden jannujen kanssa ty√∂skentely on ollut mukavaa ja vaivatonta sill√§ heille tarvitsee l√§hinn√§ kertoa mit√§ heid√§n t√§ytyy tehd√§ ja homma hoituu¬†saman tien.¬†‚Ä̬†¬†

Ari-Pekka Moilanen

Manager, Exen Academy