*suomeksi alempana*

Christian ‘Cepi’ Joutsenvuori has a long history in the world of esports, especially in the coaching and scouting department. That’s why we are proud to announce that he is joining the forces of Exen Esports as our Talent Scout. He will be in charge of new player scouts, and in the management of new rosters. Some examples of the games he will be scouting for in the close future are Valorant and League of Legends.

 

We asked Cepi about his feelings regarding joining Exen Esports, and what he can bring to the table:

“My feelings about joining Exen Esports are super positive, I am more than excited to start scouting the most potential and motivated players from Finland to join Exen Esports. I want to bring to the table my own experiences and knowledge from esports organization and coaching side. Esports keeps on growing and I believe that together with Exen Esports we can make it even stronger!“

Christian 'Cepi' Joutsenvuori

Talent Scout

One third of our Management, Tuomas Rauhansalo, was excited when asked about Cepi joining the forces:

 

 

“Cepi has longtime experience from working together with players, the development of the industry, and he knows exactly where to find the esports starts of the future. With Cepi in our team the growth of Exen will speed up, and we are welcoming him with open arms to our organization.“

Tuomas Rauhansalo

Management

Christian ‘Cepi’ Joutsenvuorella on pitkä historia esportsin maailmassa, häneltä löytyy tietotaitoa ja kokemusta varsinkin ammattivalmennuksen ja kykyjenetsinnän saralla. Tästä syystä olemmekin enemmän kuin ylpeitä, kun saamme ilmoittaa, että Cepi on liittynyt Exen Esportsin riveihin, meidän Talent Scouttina. Hänen tehtäviinsä kuuluukin pelaajien rekrytoiminen, ja uusien tiimien managerointi. Hän tulee esimerkiksi rekrytoimaan pelaajia peleihin kuten Valorant ja League of Legends.

“Fiilikset on kyl erittäin positiiviset ja odotan innolla et pääsen etsiin Exenille Suomen potentiaalisimpia ja nälkäsimpiä joukkueita Valorantin, Leaguen ja muiden parissa. Haluun tuoda omia kokemuksia esportsin seura- ja valmennuspuolelta myös kasvavan organisaation riveihin. Esports kasvaa hyvään tahtiin ja uskon, että yhdessä Exenin kanssa pystytään tekeen siitä entistä vahvempi!“

Christian 'Cepi' Joutsenvuori

Talent Scout

Tuomas Rauhansalo, johtoportaikostamme, oli todella innoissaan, kun pyysimme kommenttia Cepiin liittyen:

 

 

Cepillä on pitkän ajan kokemus pelaajien kanssa työskentelemisestä, alan kehityksestä ja hän tietää, mistä tulevaisuuden tähdet löydetään. Cepin kanssa Exenin kasvu nopeutuu ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi organisaatioon!

Tuomas Rauhansalo

Management