Exen Esports ja Omapaja Oy ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta kevytyrittäjyydestä ja työllistää ihmisiä e-urheilun kautta.

Yleistä on, että e-urheiluorganisaatiot tuottavat paljon itse tai ostavat palveluita mm. ammattikuvaajilta, valmentajilta, graafikoilta ja tubettajilta. Exen Esports haluaa Omapajan yhteistyöllä kannustaa ja edistää nuorten uramahdollisuuksia yrittäjämäisen toiminnan kautta.

E-urheilussa ei ole pelkästään kyse ammattimaisesta pelaamisesta, vaan toiminnan taustalla toimii huikea määrä ammattilaisia erilaisine työtehtävineen. Me pyrimme edistämään organisaatiomme sekä yhteisömme edustajien työllistymistä sekä ammattilaisuria tällä medialähtöisellä toimialalla, kommentoi Exen Esportsin toimitusjohtaja Patrik Falck.

Omapaja tulee maksamaan kaikesta Omapajan kevytyrittäjänä laskutetusta työstä 20% provision palvelumaksustaan suoraan Exen Esportsin hyväksi. Tuki ei vaikuta kevytyrittäjän omaan palkkaan.

Yhteistyömme on osa Omapajan käynnistämää Tuetaan hyvää -kampanjaa. Olemme erittäin iloisia saadessamme Exen Esportsista kumppanin hyvän tekemiseen e-urheilualalla. Kumppanuuden myötä voimme tukea seuraa ja auttaa nuoria hankkimaan lisätuloja tai työllistymään Omapaja-kevytyrittäjinä. Tässä yhteistyössä kaikki voittavat, kertoo Omapaja Oy:n
toimitusjohtaja Marko Tyyskä.

Omapaja Oy on koko Suomen alueella toimiva modernin työelämän ja yrittäjyyden asiantuntija. Omapajan palveleva laskutuspalvelu auttaa ihmisiä hankkimaan lisätuloja, työllistämään täysin itsensä tai turvalliselle polulle yrittäjyyteen. Omapajan laskutuspalvelun käyttäjän ei tarvitse perustaa omaa yritystä toimiakseen yrittäjämäisesti, vaan hän voi toimia ns. kevytyrittäjänä keskittyen ainoastaan oman työnsä tekemiseen. Omapaja hoitaa kevytyrittäjän puolesta laskutuksen, kirjanpidon, palkanlaskennan, ilmoitukset ja verojen tilityksen verottajalle sekä tarvittavien vakuutusten ottamisen.