Nyt juuri sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua Suomen korkeataisoisimpaan Fortnite-valmennukseen! Exen käynnistää yhdessä Suomen kokeneimman esports-valmennusyrityksen Incoachin kanssa Fortnite-akatemian, joka sisältää viikottaista kilpapelivalmennusta tavoitteellisten tiimikavereiden kanssa. Akatemiassa pääset haastamaan itseäsi uusissa tehtävissä ja tutustumaan kilpapelaamisen maailmaan ammattivalmentajamme johdolla.

Tietoa Akatemiasta:
Valmennus toteutetaan täysin etänä, ja akatemia koostuu kahdesta treenipäivästä viikossa. Treenattavat asiat vaihtelevat viikoittain aina kommunikaatiosta rakentamiseen, ja takaammekin, että osallistujat oppivat uusia asioita ja löytävät uusia samanhenkisiä pelikavereita! Harjoittelun tueksi valmentajamme luo jokaiselle osallistujalle oman treeniohjelman, jonka avulla akatemialaiset voivat treenata myös valmennuksen ulkopuolella. Keskitymme harjoituksissa pelaamisen lisäksi suorituskyvyn lisäämiseen terveellisten elämätapojen ja liikunnan kautta. Akatemia sopii hyvät perustaidot omaavalle, kilpapelaamisesta kiinnostuneelle nuorelle, joka pyrkii pelatessaan kehittymään ja edistymään. Valmennus koostuu monipuolisista ryhmä- ja yksilöharjoituksista ja sopii niin solo kuin tiimipelaajillekin. Kokenut valmentajamme, Fortnite-piireistä tuttu Bastian ”Basu” Straker takaa kaikkien viihtymisen sekä nopean kehityksen akatemiassamme!

Lisätietoja akatemiasta ja ilmoittautumislomakkeen löydät Incoachin sivuilta osoitteesta: incoach.fi/fortnite Mikäli akatemia herätti sinulle kysymyksiä, voit olla yhteyksissä Incoachiin sähköpostitse christian@incoach.fi tai Discordissa Cepi#3539