Peliharrastamisesta ja e-urheilusta kiinnostuneille nuorille ja perheille tarjoutuu mahdollisuus osallistua Exenin pelikerhotoimintaan sekä avoimiin pelitapahtumiin OP Keski-Suomen kanssa tehtävällä yhteistyöllä.

Tuemme lasten ja nuorten urheilua ja harrastamista laaja-alaisesti toimialueellamme Keski-Suomessa jo nyt. Tämä yhteistyö laajentaa ja tuo monimuotoisuutta olemassa oleviin kumppanuuksiin. Meille on tärkeää, että toiminta on tasapuolista ja yhteisöllisyyttä tukevaa, kommentoi viestintäpäällikkö Pia Saikkonen.

Pelikerhotoiminnot käynnistyvät vasta syksyllä, mutta ensimmäinen avoin pelitapahtuma järjestetään 25.5.2024 klo 12-16 EXENin pelitilassa osoitteessa Sorastajantie 1 C 3, 40320 Jyväskylä. Avoimien ovien tavoitteena on tarjota tietoiskuja Exenin toiminnasta, madaltaa lasten ja nuorten peliharrastustoimintaan osallistumisen kynnystä sekä järjestää vapaamuotoista kisailua eri peleissä.

Lue lisää yhteistyöstä OP Keski-Suomen blogista.

Seuraa EXENin seuraavia askeleita ja kesän menoja ottamalla haltuun EXENin Instagram ja Twitter: @exenesports