EXEN takaisin NHL-jäille! Entuudestaan tuttu, ja voitonnälkäinen joukkue tuo väriä kevääseen.

EXENin esports-toiminta laajenee takaisin NHL-pelisarjan puolelle joukkuepelimuodossa sitten vuosien 2020-2021 jälkeen. Aiemmin JYP Esports nimen alla pelannut joukkue siirtyy edustamaan EXENiä tulevalla ECL Elite -kaudella.

JYP on päättänyt luopua e-urheilujoukkueestaan ja -toiminnastaan keväällä 2024. EXEN on tuottanut JYPille e-urheilujoukkuetoiminnan manageroinnin ja markkinoinnin edellisen kolmen vuoden ajan paikallisella yhteistyöllä. Toiminta on ollut kallisarvoista myös jyväskyläläisen e-urheiluskenen kehittämisessä, ja keskiössä onkin ollut erilaisia kokeiluja tapahtumineen.

JYPin päätöksestä kuultuaan EXEN käynnisti yhteisneuvottelut ja halusi tarjota joukkueelle kotipaikan – olihan pelaajat jo tuttuja ja joukkueella on voitonnälkä. Yhteistyössä JYPin ja pelaajien kanssa päästiin kaikkia osapuolia hyödyttävään ratkaisuun – tuloksena joukkueen siirto toteutui ”uuden nimen” alle. EXEN takaisin NHL-jäille – tutustua joukkueen sivuun täältä.

Joukkueeseen kuuluvat:

 

EXEN tulee tuottamaan myös otteluista huippulaadukkaat lähetykset omalla Twitch.tv -kanavallaan selostuksen kera. Lähetykset tarjoavat yhteistyökumppaneille uudenlaisen paikan näkyä, mainostaa omia tuotteita ja palveluita. 

Seuraa EXENin seuraavia askeleita ja kesän menoja ottamalla haltuun EXENin Instagram ja Twitter: @exenesports