EXEN esports on Pappaliigan virallinen pelitilakumppani – yhteistyön kautta luodaan  tapahtumia ja tarjotaan rahanarvoisia etuja Pappaliiga Ry:n jäsenille !

EXEN esports harjoittaa Jyväskylässä pelitilatoimintaa, jonka keskiössä ovat paikallinen harrastustoiminta junioreille sekä nuorille, nuorten ja nuorten aikuisten akatemiajoukkuetoiminta sekä kaveri- ja työporukoiden viihtyminen. EXEN on remontoimassa uutta, Suomen parasta viihteellistä pelitilaa Jyväskylään ja muutto tapahtuu joulukuussa – jatkossa EXEN tarjoaa peliporukoille pelaamisen lisäksi saunan ja majoituksen oheisaktiviteetteineen mm. darts, pingis ja biljardi.

Pappaliiga Ry puolestaan harjoittaa kaiken tasoisille aikuisille (yli kolmekymppisille) rentoa ja kilpailullista liigatoimintaa. Pappaliigalla on valtakunnallisesti jäseniä yli 2600, jotka kisaavat puulaaki-henkisesti eri peleissä kuten Counter-Strike 2 ja PUBG Battlegrounds.

EXENin ja Pappaliigan tavoitteellinen ja strateginen yhteistyö tähtää palvelemaan Pappaliigan jäseniä sekä edistää pelaamisen sekä e-urheilun ilosanomaa. Yhteistyö alkaa marraskuussa 2023 ja sen keskiössä ovat avoimet Pappaliigan jäsenille suunnatut tapahtumat sekä rahanarvoiset edut mm. -10% alennus EXENin pelitilan listahinnoista. Lisäksi:

    • Loppuvuoden (2023) aikana tehdyille joulu-helmikuun pelitilavarauksille -20% alennus (uudet pelitilat, sauna 10-12 hlöä ja muut aktiviteetit)
    • Viikonloppuvaraukset/Bootcampit (pe-su) tammi-helmikuulle 2024 vain 800€ sis. alv

Varaa suoraan EXENin sivuilta.

Seuraa EXENiä sekä Pappaliigaa someissa kuullaksesi lisää tulevista tapahtumista ja yhteistyöeduista!