EXEN ja Osuuskauppa Keskimaa ovat toteuttaneet erilaisia pelitapahtumia Jyväskylässä jo vuodesta 2021 lähtien, ja nyt mielekäs yhteistyö saa vielä uuden ulottuvuuden: Keskimaa lähtee tukemaan EXENin alueellista lasten ja nuorten matalan kynnyksen pelikerhotoimintaa. Ensimmäinen pelikerhopäivä järjestetään jo huhtikuussa, joten kannattaa ottaa EXENin ja Keskimaan somekanavat seurantaan! 

Keskimaan sponsoroinnin tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille turvallinen harrastusympäristö ohjauksineen. Pelikerhopäiviin jokainen on tervetullut, aiemmasta peli- tai muustakaan taustasta riippumatta. EXENin toimistolta löytyy pelaamisen huippulaitteet, ja pätevä henkilökuntamme varmistaa sen, että jokainen pääsee turvallisesti kokeilemaan pelaamista osaavassa ja hauskassa seurassa. 

–  Keskimaalla on pitkät perinteet lasten ja nuorten matalan kynnyksen harrastamisen tukemisessa. Me laajennamme ja muokkaamme tukikohteitamme sen mukaan miten eri lajit ja harrastusmahdollisuudet kehittyvät. Viime vuosina esports on kasvattanut suosiotaan ja haluamme olla mahdollistamassa sen harrastamista, Osuuskauppa Keskimaan viestintä- ja markkinointijohtaja Noora Luoma kertoo. 

Yhteistyön myötä yhä useammalla on mahdollisuus tutustua pelaamisharrastukseen ja e-urheiluun. Yhdessä Keskimaan Prismoissa järjestetyt pelitapahtumat ovat olleet onnistuneita kokemuksia, ja Jyväskylässä riittää kiinnostusta pelaamiseen.  

– Yhteistyö Osuuskauppa Keskimaan kanssa sopii täydellisesti EXENin tavoitteisiin, sillä alusta asti olemme halunneet olla vastuullinen toimija, joka mahdollistaa e-urheilun ja pelaamisen mahdollisen monelle nuorelle. Pelikerhopäivät ovat mahtava paikka tulla harrastamaan, EXENin toimitusjohtaja Patrik Falck 

Ensimmäinen pelikerhopäivä järjestetään huhtikuussa EXENin toimistolla osoitteessa Pajatie 8B. Seuraa EXENiä Instagramissa ja Twitterissä, ja pysyt perillä uusimmista kuulumisista!