Haemme kasvavaan joukkoomme lisää osaajia, joilla on intohimo tehdä e-urheilua vastuullisesti ja kannattavasti. Haemme organisaatioomme KAHTA uutta osaajaa – olisitko sinä toinen heistä?

SOME-osaaja (osa-aikainen)

Oletko innostunut (tai valmis innostumaan!) suomalaisesta e-urheilusta, erityisesti CS:GO:sta? Uskotko, että voisit tehdä pelipäiväpostauksista kiinnostavampia, pysyt kärryillä kalenterista ja osaat käyttää kuvankäsittelyohjelmia ainakin joissain määrin?

Etsimme oma-aloitteista someosaajaa tiimimme vahvistukseksi, ja intohimo ja tietämys CSsää kohtaan on tässä eduksi. Odotamme Twitterin & Instagramin olevan sinulle tuttuja alustoja, mutta tiimiltä löytyy totta kai apua ja vinkkejä!

EXENin CS-joukkue pelaa tällä kaudella mm. ESEA Advancedia ja ESM-liigaa ja Akatemiajoukkue aloittaa ESEA-taipaleensa pian ja ottelut striimataan EXENin Twitch-kanavalle, joten pääset nauttimaan CS:GOsta täysillä. Tekemisestä maksetaan sopimuksen mukaan.

Mikäli koet tämän kuulostavan sinulta, ota yhteyttä info@exen.fi ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi lyhyesti – jutellaan lisää!

B2B-myyjä

Organisaation kasvu ei tapahdu ilman yhteistyökumppaneita, ja olemmekin päässeet työskentelemään upeiden yritysten ja brändien – kuten Jimm’s, FLOY, Ruisrock ja Cloetta – kanssa. Nyt haemme joukkoomme e-urheilualan tuntevaa ja rohkeaa B2B-myyjää, joka haluaa olla matkalla mukana kasvamassa. Ympärillesi saat huipputiimin, ja tekemisestä maksetaan sopimuksen mukaan. 

Ota yhteyttä info@exen.fi ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi – jutellaan aiheesta lisää!

EXENin toimistotilat löytyvät Jyväskylästä, mutta voit työskennellä mistä päin tahansa. Palkan lisäksi pääset tietysti nauttimaan myös EXENin eduista! Lisäkysymykset ja tiedustelut voi osoittaa yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen.