Ruisrock on yksi Suomen vanhimmista ja tunnetuimmista festareista, joka keräsi vuonna 2019 yli 100 000 kävijää kauniiseen Turun Ruissaloon. Tänä kesänä festarikävijät pääsevät musiikin lisäksi nauttimaan e-urheilusta.

Ruisrock vastaa kävijoidensä toiveisiin, ja heinäkuussa festarialueelta löytyy Sisu Esports Lounge, jossa festarikansaa haastamassa änäriotteluihin on kaksinkertainen Suomen mestari sekä Vuoden e-urheilijaksi vuonna 2020 valittu Arttu “Artuzio” Mustila. Lisäksi loungesta löytyy striiminurkkaus, jossa kävijät pääsevät tapaamaan esimerkiksi Anssi “AndyPyro” Huovisen ja Lärvisen eli Joonas Järvisen.

Kappale 2

Hyvillä fiiliksillä lähdetään pelaileen ja pitämään hauskaa yhdessä festariporukan kanssa! En oo käynyt Ruisrockissa aiemmin, niin kiva samalla nähdä paikat ja mikä on meno Turun kesässä!

Arttu "Artuzio" Mustila

 

 

Sisu Esports Lounge löytyy keskeiseltä paikalta, joten kuka tahansa pääsee helposti testaamaan taitotasoaan änärissä ja tutustumaan e-urheiluun ja Exeniin.

 

 

 

– Olemme innoissamme siitä, että esports haluttiin tuoda osaksi festivaalikokemusta. Yhteistyö Ruisrockin ja Sisun kanssa on sujunut todella hyvin, emmekä malttaisi odottaa että pääsisimme jo Ruissaloon festareille!

Roope Isokangas
Kumppanuusvastaava

 

 

 

Lisätietoa yhteistyöstä ja 8.-10.7. järjestettävästä Ruisrockista löydät Ruisrockin sivuilta osoitteesta https://ruisrock.fi/.