Meillä on ollut todella kiireinen kuukausi täällä EXENillä, tästä syystä toukokuun Kuukauden Jäsen julkaistaankin vasta nyt!

 

EXENin toukokuun kuukauden jäsen on meidän lahjakas videoeditorimme Wildian! Hän on ollut osa EXENiä jo yli vuoden ja tänä aikana tuottanut ja editoinut paljon videomateriaalia EXENin kanaville.

Palkitsemme Wildianin yhdessä Pizzeria Via Tribunalin lahjakortilla heidän ravintolaansa! Pizzeria Via Tribunali tarjoaa aitoa napolilaista pizzaa avotuliuunissa valmistettuna Helsingissä ja Kolarissa. Heidät on myös valittu Suomen 42. parhaaksi ravintolaksi ja pizzerioiden numero 1. arvostetussa 50 Parasta Ravintolaa -listauksessa.

“Wildian on viime kuukausien aikana tehnyt pyyteetöntä duunia EXENin videotuotannon eteen ja ottanut suuria harppauksia eteenpäin kehityksessä ja valitettavan usein editorin panosta ei usein arvosteta tarpeeksi, joten halutaan palkita Wildian meidän kuukauden jäsenenä ja sitä kautta osoittaa kunnioitusta kuinka hyvää työtä hän on tehnyt EXENin eteen!”

Patrik Falck

CEO