*suomeksi alempana*

New partnership between Exen Esports and local ice hockey team JYP Jyväskylä!

 

We are proud to announce our new partnership with the local ice hockey team JYP Jyväskylä! With this partnership Exen Esports will oversee the marketing and managing of JYP Esports. Zaibatsu Interactive will also continue as JYP Esports’ main partner. The team, which all of this will revolve around, is JYP Esports’ NHL team, and the roster is as following:

Antti Kuittinen, ’tbnantti’, C
Santeri Pendolin, ’indi969’, RW
Valtteri Virtanen, ’Vattuyy’, LW
Teemu Polttila, ’Teemuyy’, LD
Ilmari Töyrylä, ’iilmarii’, RD
Väinö Pietilä, ’vee_SILE’, LD
Santeri Reijasalo, ’Sandr0hh’, G
Teemu Laukkanen, ’ITemel’, G

 

Let’s see what JYP Jyväskylä, and the captain of JYP Esports NHL team have to say about the new partnership:

“We have been keeping a keen eye on the esports scene for about a year now, and our vision has just been strengthened that this sector has growth potential now and in the future. We want to bring our own esports team closer to the daily life of JYP and therefore we need professionals to help us develop our operations to the right direction. Exen, as a local esports organization, was the perfect fit for this position.

The goal of the partnership is to develop esports related marketing partnership opportunities to companies. For JYP fans we can offer new events around the JYP brand in the future.“

Taneli Maasalo

Account & Development Manager, JYP Jyväskylä

“We are glad to have Exen on board! From what we have seen so far from the team and how their operations work, it will help us players to just focus on playing. I am looking forward to the future, we already have lots of good things planned!“

Santeri 'indi969' Pendolin

Captain, JYP Esports NHL team

We at Exen Esports are also eagerly waiting for the partnership:

 

“We want to be part of developing the esports scene locally, and the partnership we are doing with JYP is exactly that. JYP Esports has tremendous growth potential, and with our own competence we can speed it up! We see that this partnership offers both parties vital growth possibilities for example when it comes to event production, engaging the fans, and marketing.“

Tuomas Rauhansalo

COO, Exen Esports

Follow JYP Esports on Twitter and Instagram!

 

 

Exen Esports ja JYP Jyväskylä yhteistyöhön!

 

Exen Esports on aloittanut yhteistyön JYP Jyväskylän kanssa. Tästä eteenpäin Exen Esports vastaa JYP Esports -joukkueen markkinoinnista ja manageroinnista. JYP Esportsin pääyhteistyökumppanina jatkaa myös Zaibatsu Interactive.  Kyseinen tiimi on JYP Esportsin NHL-tiimi, jonka kokoonpano on seuraavanlainen:

Antti Kuittinen, ’tbnantti’, C
Santeri Pendolin, ’indi969’, RW
Valtteri Virtanen, ’Vattuyy’, LW
Teemu Polttila, ’Teemuyy’, LD
Ilmari Töyrylä, ’iilmarii’, RD
Väinö Pietilä, ’vee_SILE’, LD
Santeri Reijasalo, ’Sandr0hh’, G
Teemu Laukkanen, ’ITemel’, G

 

Mitä mieltä JYP Jyväskylä ja JYP Esports NHL-tiimin kapteeni ovat tästä uudesta yhteistyöstä:

 

“Olemme opetelleet nyt noin vuoden ajan e-urheilukentän lainalaisuuksia ja näkemyksemme on vahvistunut entisestään, että tällä sektorilla on kasvupotentiaalia nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme tuoda meidän omaa e-urheilujoukkuettamme entistä lähemmäksi JYPin päivittäistä arkea ja tästä syystä tarvitsemme ammattilaisia mukaan kehittämään toimintaamme oikeaan suuntaan. Exen paikallisena toimijana on nimenomaan tälle sektorille täsmähankinta.

Yhteistyön tavoitteena on kehittää entisestään e-urheiluun liittyviä yrityksille suunnattuja markkinointiyhteistyömahdollisuuksia. JYPin kannattajille pystymme puolestaan tarjoamaan tulevaisuudessa uusia tapahtumia JYP-brändin ympärille.“

Taneli Maasalo

Asiakkuus- ja kehityspäälikkö, JYP Jyväskylä

“Olemme tosi tyytyväisiä, että saatiin Exen mukaan! Mitä tähän mennessä olen tutustunut tyyppeihin ja toimintatapoihin, niin olen varma, että tämä yhteistyö auttaa meitä pelaajia keskittymään pelkästään pelaamiseen. Odotan innolla tulevaa, meillä on paljon hyviä juttuja jo suunnitteilla!“

Santeri 'indi969, Pendolin

Kapteeni, JYP Esports NHL-tiimi

Me täällä Exen Esportsissa odotamme yhteistyötä innolla:

 

“Haluamme olla mukana kehittämässä e-urheilua paikallisesti ja JYPin kanssa tehtävä yhteistyö on sitä parhaimmillaan. JYPin e-urheilujoukkueessa on hyvää kasvupotentiaalia, ja omalla osaamisellamme pystymme tuomaan siihen vauhtia! Näemme, että yhteistyö tarjoaa molemmille osapuolille toiminnan kannalta tärkeitä kasvun mahdollisuuksia mm. tapahtumatuotannon, fanien osallistamisen ja markkinoinnin näkökulmista“

Tuomas Rauhansalo

Operatiivinen johtaja, Exen Esports

Seuraa JYP Esportsia Twitterissä ja Instagramissa!