Pääyhteistyökumppanit

JYP

JYP on vuonna 1923 perustettu jyväskyläläinen jääkiekkoseura, jonka edustusjoukkue pelaa jääkiekon SM-liigassa. JYP on myös mukana e-urheilussa NHL 6vs6-joukkueena, jonka toimintaa EXEN manageroi ja markkinoi yhteistyössä.

KSPT

KSPT on perustettu vuonna 1977 ja sen päätoimipaikka sijaitsee Jyväskylässä. Yritys toimittaa eristys- ja telinemateriaaleja ja asennuspalveluja ympäri Eurooppaa.

KSPT

JIMM'S

Jimm’s PC-Store Oy on asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä.

KSPT

TNNet

TNNet Oy on ICT- palveluiden osaaja, joka tarjoaa asiantuntevaa, rehellistä ja ratkaisuhenkistä palvelua mille tahansa yritykselle.

KSPT

Floy

Kevytyrittäjyys ja e-urheilu sopivat hyvin yhteen. FLOY on CS:GO Akatemiamme pääyhteistyökumppani.

FLOYn kautta laskuttaminen on helppoa, eikä tarvitse huolehtia ylimääräisistä maksuista tai paperinpyörittelystä. Olitpa sitten pelaaja, striimaaja, selostaja tai vaikkapa graafikko, voit hoitaa laskutuksesi FLOYn kautta!

KSPT

Mikäli kiinnostuit yhteistyöstä EXEN Esportsin kanssa esimerkiksi tapahtumatuotannosta, sosiaalisen median kampanjoista tai kattavasta vuosikumppanuudesta.
Ole yhteydessä roope.isokangas@exen.fi tai tuomas.rauhansalo@exen.fi

Yhteistyökumppanit

Lisäpalvelu
KSPT