🎮 Exen Esports ja Riot Games aloittavat yhteistyön – Jyväskylään Suomen ensimmäinen Riot Play Club -pelitila! 🎮
Exen Esports on innoissaan ilmoittaessaan huikeasta yhteistyöstä Riotin kanssa. Riotin alkusyksystä lanseeraama Riot Play Club laajenee myös Jyväskylään, ensimmäisenä Suomessa! Tämä tarkoittaa paikallisia peli-iltoja Exenin pelitilalla Riot Gamesin faneille. Peli-illoissa jokainen voi uppoutua suosikkipeleihin – olitpa sitten kasuaali pelaaja tai kilpailuhenkinen taistelija.
🕹️ Yhteisön kasvua ja kilpailullista meininkiä kaikille!
Riot Play Clubin tavoitteena on luoda paikallisesti yhteisöllinen ilmapiiri, jossa pelaajat voivat yhdessä nauttia League of Legendsin ja Valorantin maailmoista rentouttavien pelisessioiden, mutta myös turnausten ja kilpailujen muodossa. Osallistumalla illoissa järjestettäviin kilpailuihin voit voittaa Riot -aiheisia tuotepalkintoja ja mikä parasta – nämä peli-illat ovat täysin avoimia ja maksuttomia kaikille Riot Gamesin pelien ystäville!
Uusia haasteita ja hahmoja – Riot tuo lisää jännitystä peli-iltoihin!
Riot Gamesin uudet pelipäivitykset tuovat peli-iltoihin lisäjännitystä! Tule kokemaan kuumat uutuudet ensimmäisten joukossa kuten uudet hahmot ja kartat, haasteet, skinit ja 1 vs 1 -turnausmuodot. Ota Exenin ja Riotin somekanavat seurantaan, joissa tiedotetaan tarkemmin tulevista tapahtumista ja julkistuksista.
🔥Ensimmäisen illan teemana League of Legends
Merkkaa kalenteriisi 23.10. klo 17, sillä silloin starttaa ensimmäinen peli-ilta League of Legends -teemalla. Peli-ilta on maksuton, mutta lisäelämystä kaipaaville Exenin saunatilat ovat käytettävissä 5 euron maksua vastaan aina klo 22 asti. Peli-illan aikana voit myös tilata Fizzan pizzoja 12 euron hintaan. Peli-iltoja tullaan järjestämään kerran kuukaudessa – seuraava peli-ilta heti marraskuussa 20.11., jolloin pelataan Valorantia! Exen x Riot Play Club -yhteistyö on upea mahdollisuus kehittyä pelaajana, löytää uusia pelikavereita ja sukeltaa yhä syvemmälle Suomen esports-kulttuuriin! Älä missaa tätä tilaisuutta – nähdään pelin äärellä! Lisää aiheesta: Esports Insider, 4.9.2024 uutinen. 22esport.gg, 8.9.2024 uutinen. Varaa Exenin pelitila omalle peliporukallesi täältä.