EXEN CS:GO-tiimimme sai viime viikolla kunnian olla ensimmäinen joukkue pitämässä bootcampia Pelaajat.comin uusissa Gigantti Gaming Room – pelitiloissa Jyväskylän Savelassa. Tämä oli hieno tilaisuus pelaajille päästä työstämään uutta joukkuedynamiikkaa ja map poolia kuntoon tulevia turnauksia varten, mutta millaisia ajatuksia sitten herättivät nämä Pelaajat.comin tilat?

On turvallista palautteen perusteella sanoa, että joukkue olisi tulossa mielellään uudestaan viettämään harjoitteluaikaansa Savelaan!

 

Tilojen suunnittelusta sekä laitteistosta on selvästi otettu huomioon pro-tason kilpapelijoukkueiden tarpeet – pelaamiselle omistettu huone on laaja ja muut tilat myös avaria sekä monikäyttöisiä. PC:t ovat tehokkaita sekä selkeästi uudenkarheita, kehuja pelaajilta saivat erityisesti kalustoon kuuluvat 240hz näytöt, joiden ansiosta kenenkään ei tarvinnut lähteä tuomaan omaa mukana Jyväskylään saakka.

Myös Loungetilan varustelu ja täyden kaluston keittiö tekivät vaikutuksen sekä manageriin että joukkueeseen. Näiden lisäksi sijainti on sekin toimiva – keskustaan ei ole pitkä matka ja kulkuyhteydet sen suuntaan ovat erinomaiset. Ruokakaupat ovat myös lähellä, joka helpottaa bootcampläisten arkea huomattavasti. Tulevaisuudessa pelitilan yhteyteen olisi tarkoitus lisätä myös yöpymis fasiliteetit mikä olisi iso plussa vielä kaiken päälle.

 

Ei myöskään tarvitse olla välttämättä bootcampille tulossa, että pääsee näistä pro-tason tiloista nauttimaan! Syksyn mittaan tulee kaikista kilpapelaamisesta kiinnostuneille mahdollisuus vuokrata Pelaajat.comin Gigantti Gaming Room ja sitä ympäröivät tilat omaan käyttöön – olitte te sitten joukkueena, organisaationa tai vaikka kaveriporukkana liikkeellä!

Tahdomme EXENinä osoittaa ison kiitoksen Pelaajat.comille tästä mahdollisuudesta päästä testaamaan uutta Gigantti Gaming Roomia ja voimme hyvällä omallatunnolla suositella sitä kaikille pelitiloja tarvitseville! Toivomme, että saamme tulevaisuudessakin tehdä Pelaajat.comin kanssaan yhteistyötä bootcampien järjestelyihin liittyen – miksi ei muutenkin!

”Muutamissa eri tiloissa on tullut vuosien varrella bootcampattua, mutta näin toimivaa kokonaisuutta ei vielä ole tullut vastaan. Viikko vierähti nopeasti eikä ongelmia ollut, tulemme ehdottomasti uudelleenkin! Olemme tiimin kanssa otettuja että päästiin ensimmäisenä joukkueena ”koeajamaan” täysin uutta pelitilaa, iso kiitos Notahille, Olvarille ja koko Pelaajat.com poppoolle! ”

Tuomas Rautava

CS:GO Manageri