EXENin pelikerhot Jyväskylässä, livetoteutuksena!

Maksuton yläkouluikäisten pelikerho keskiviikkoisin klo 16-18.30, 13.9.-29.11.2023:

7.-9.luokkalaisille tarkoitetussa pelikerhossa pääset pelaamaan kivassa porukassa EXEN esportsin ohjaajan johdolla. Pelikerho on turvallinen paikka harrastaa pelaamista ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus pelata sitä peliä, mitä haluaa – kannustamme pelaamaan joukkuepelejä. Pelikerhossa pelataan, jokaisella kerralla mukana myös liikunnallinen / silmä-käsi-koordinaatiota kehittävä harjoite.

Pelikerhot toteutetaan livenä EXENin pelitiloissa osoitteessa Pajatie 8 B, 40630 Jyväskylä. EXENin pelitilasta löytyvät tietokoneet oheislaitteineen, PS5 ja Meta2 VR-lasit. Osallistuja voi halutessaan ottaa mukaan omat oheislaitteet esim. näppäimistö, hiiri ja kuulokkeet.

Minecraft -kerho alle 11-vuotiaille!

EXEN järjestää yhdessä Incoach Esportsin kanssa Minecraft kerhon alle 11-vuotiaille. Tiistaisin pääset pelaamaan mukavassa porukassa ohjaajan opastuksella ja opettelemaan Minecraftin saloja yhdessä muiden ryhmäläisten kanssa. Turvallisessa peliympäristössä pääset rakentamaan upeita linnoituksia ja seikkailemaan Minecraftin ihmeellisessä maailmassa.

Aloitus lokakuussa – päivä tarkentuu pian!

Hinta: 40 €/kk
Valmentaja: julkistetaan myöhemmin

Sijainti: Pajatie 8B, 40630 Jyväskylä

Milloin: Tiistaisin klo 17.00–18.45

Ilmoittautuminen alkaa pian!