EnglishFinnish

Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on tuoda hyvinvointia ja terveellisiä elämäntapoja pelaajiemme elämiin sekä koko esports alalle – tämä takia meillä on kunnia esitellä arvostettu Eveliina Rauhansalo, meidän omana hyvinvointivalmentajanamme.

 

”Olen työskennellyt yli kymmenen vuoden ajan liikunnan parissa, valmentaen ja kuntouttaen eri-ikäisiä ja -tasoisia urheilijoita ja kuntoilijoita, sekä kouluttaen alan opiskelijoita ja asiantuntijoita. En tiedä mitään peleistä, mutta tiedän, miten ihmisen keho ja mieli toimivat. Tiedän, mitä pelaajan tulee tehdä ollakseen fyysisesti ja psyykkisesti vahva.

Kuten muissakin urheilulajeissa, myös kilpapelaamisessa keho ja mieli ovat pelaajan tärkeimmät työvälineet. Pelaajia kuormittavat erityisesti staattiset asennot, toistoliikkeet sekä kognitiiviset tehtävät, jotka vaativat herpaantumatonta keskittymistä, tarkkuutta ja reaktionopeutta.

Epäoptimaalinen ravitsemus, heikko kuntotaso ja vähäinen uni heikentävät pelaajan suorituskykyä. Kilpailussa, jossa jopa muutama millisekunti voi ratkaista voiton, tällaiseen ei ole varaa.

Hyvinvointivalmennuksella pyritään mahdollistamaan suorituskyvyn maksimoiminen kilpapelaamisen vaatimalle tasolle. Tämä tapahtuu tarjoamalla pelaajille työkaluja ja tukea omaa suorituskykyä edistävien toimenpiteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Ammattimainen pelaaminen edellyttää ammattimaista otetta hyvinvointiin!

 

Eveliina Rauhansalo
eveliina.rauhansalo@gmail.com

TtM-opiskelija / Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta
– fysioterapia, terveystieteiden opettajakoulutus
– liikuntapsykologia
– terveystieto

Fysioterapeutti
Authorized Personal trainer
Psyykkinen valmentaja
Voimavalmentaja
Kuntosalivalmentaja
Hyvinvointivalmentaja