Twitch
Twitter

Exen esportsin  kilpapelivalmennusryhmät starttaavat tammikuussa 2022 Jyväskylässä!

Mitä?

Nuorille tarkoitettu valmennusryhmä, joka kehittää pelaamiseen sekä hyvinvointiin tarvittavia taitoja monipuolisesti. Valmennusryhmästä on mahdollista edetä aina EXENin organisaatioon sopimuspelaajaksi!

Valmennus sisältää räätälöidyn viikoittaisen treeniohjelman, kaverit päivittäiseen harjoitteluun sekä opastusta turnauksiin ja niissä menestymiseen!

Miksi?

Haluamme tukea paikallisesti nuorten  peliharrastusta tarjoamalla turvallisen ja ammattimaisen ympäristön pelaajana kehittymiselle. Autamme nuoria kehittämään pelitaitojen lisäksi ryhmätyöskentely- ja kommunikaatiotaitoja, strategista ajattelua sekä nopeaa päätöksentekoa, henkistä ja fyysistä hyvinvointia unohtamatta. Olemme myös vanhempien pelikasvatuksen tukena.

MITĂ„ PELATAAN, MISSĂ„ JA MILLOIN?

Pelattavat pelit valitaan valmennusryhmien iän ja kiinnostuksen mukaan. Valmennustoiminta on tarkoitettu alkaen 12-vuotiaille! Valmennus toteutetaan livenä Jyväskylässä GamePit by JAMK-pelitilassa, Digi & Game Centerissä osoitteessa Matarankatu 2, 40100. GamePitissä on huippulaadukkaat pelitietokoneet sekä -tarvikkeet, tarvitset mukaasi vain omat pelitunnukset!

Ryhmät starttaavat tammikuun toisella viikolla 2022. Valmennuskerrat 2 x 2,5h / viikko eli yhteensä noin 20h / kk.

Hinta:
Valmennuksen hinta koostuu 5kk kestävällä kevät- tai syyskaudella kuukausimaksusta ja kausimaksusta – kokonaishinta yhteensä:
455 € / 5 kk (ei huomioitu ennakkoilmoittautumisen alennusta).

Kuukausihinta: 75 € / kk eli vain noin 3,75€/tunti. Laskutus kunkin valmennuskuukauden 1. kerran jälkeen.

Kausimaksu*: 80 € (Huom! Ilmoittautumalla valmennukseen 15.12. mennessä, saat 20€ alennuksen). Kausimaksu laskutetaan ennen valmennuksen alkua.

*Exen esportsin kilpapelivalmennusten kausimaksu (5kk: tammi-toukokuu / elo-joulukuu) sisältää:
– paikkamaksu ja harjoitteluympäristöt
– treenimateriaalit
– viikoittainen harjoittelun tuki valmentajalta sekä pelikaverit Discord-kanavalla
– Exen esports -paita
– osallistuminen edustusjoukkueen bootcamp-leirityksille (miniturnaukset ja tapahtumat)
-10% alennus verkkokaupasta