Media- ja tapahtumatuotanto

EXENin tapahtumatuotanto

EXEN toteuttaa pelaamisen ja e-urheilun tapahtumia avaimet käteen -periaatteella. Olemme olleet toteuttamassa pelipistetoimintaa mm. Ruisrockissa (Sisu Esports Lounge 2022), SuomiPop-festivaaleilla, Jyväskylän Prismoissa vuodesta 2021 sekä JYPin KickOff -tapahtumassa.

Tapahtumissa hyödynnämme nimekkäitä striimaajiamme (vaikuttajat) sekä e-urheilijoitamme. Tapahtumapisteemme on helppo liittää osaksi olemassa olevaa tai täysin uutta tapahtumakokonaisuutta. Toimintamme avulla on mahdollista edistää kumppanin tuote- ja palvelumyyntiä, luoda uudenlaisia elämyksiä sekä tarjota koko perheelle mielekästä tekemistä pelien parissa.

Tapahtumatuotantomme rakentuu seuraavasti:

  • yhteinen markkinointi ennen, aikana ja sen jälkeen
  • laitteisto- ja tekniikka
  • ohjelman suunnittelu ja toteutus mm. haastekisat, arvonnat, striimit
  • striimaajat ja pelaajat
  • valo- ja videokuvaus esim. after movie

Tapahtumatuotannon hinta alkaen 1000€ (+alv 24 %) sis. 6 tunnin toteutus, laitteisto ja kuvaus.

Mikäli kiinnostuksenne heräsi, ota yhteyttä osoitteeseen info@exen.fi ja toteutetaan yrityksellenne mieluisa pelitapahtuma!

Referenssit

Ruisrock 2022

”Esports tuli osaksi festivaalikokemusta. Sisu esports lounge -toteutus oli ehdolla vuoden brändiaktivoinniksi European Festival Awards -gaalassa! Ruisrockissa 2022 kuka tahansa pääsi haastamaan Suomen parhaan NHL22-pelaajan Arttu ”Artuzio” Mustilan. Alueella oli myös vapaan pelailun piste niitä varten, jotka halusivat viettää aikaansa kavereidensa kanssa ja fiilistellä päälavan esityksiä. Tuotimme tapahtumasta livestriimejä nimekkäiden striimaajien ja vaikuttajien kanssa, jotta ihmiset kotisohvilta pääsivät myös festaritunnelmaan. Tapahtuma tuotettiin yhteistyössä Cloettan Sisu-pastillibrändin kanssa.”

Ruisrock 2022

Prisma Seppälä

”Exen esportsin kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta. Tapahtuman suunnittelusta asti homma toimi erinomaisesti, sillä ideoita heiteltiin puolin ja toisin. Lopputuotoksena Mustan Perjantain Pelit –tapahtuma oli hyvä kokonaisuus, jossa asiakkailla oli mahdollisuus kokeilla useampaa pelipistettä ja haastaa hallitseva suomenmestari NHL22 pelissä.

Striimaus toi hyvän ja ammattitaitoisemman kuvan tapahtumasta, kun kuvaa pystyttiin välittämään katsojille niin verkossa kuin kaupassakin. Aftermovie tapahtumasta oli vielä piste i:n päälle, jota voimme hyödyntää markkinoimalla tulevia tapahtumia asiakkaille sekä tavarantoimittajille”.


Mikko Venemies,
Apulaismyyntipäällikkö
Prisma Seppälä

Nokian Panimo

”Exen esportsilla on intohimoinen ja ammattimainen tiimi, jonka kanssa on ollut hieno tehdä jo pidempään molempia hyödyttävää yhteistyötä. Olemme myös oppineet Exeniltä paljon e-urheilusta, joka kasvaa hurjaa vauhtia suosituimpien urheilulajien keskuudessa. Niin Exenillä kuin Nokian Panimollakin on halu kehittyä ja kasvaa joten sovimme yhteen myös sen puolesta loistavasti.”


Janne Paavola,

Toimitusjohtaja
Nokian Panimo