EnglishFinnish

Media- ja tapahtumatuotanto

E-urheilutapahtumat

EXEN mahdollistaa laadukkaasti toteutetut e-urheilun ympärille rakennetut tapahtumat avaimet käteen periaatteella. Tapahtumissa on mahdollista hyödyntää nimekkäitä striimaajiamme tai Suomen parhaita e-urheilijoitamme. E-urheilutapahtumien avulla on mahdollista edistää kumppanin tuote- ja palvelumyyntiä, antaa asiakkaille uudenlaisia kokemuksia pelaamisesta tai tarjota koko perheelle mielekästä tekemistä pelien parissa.

Tapahtumia suunnitellessa sovimme kumppanin kanssa yhteisestä markkinointisuunnitelmasta sekä laitteisto- ja tekniikkatarpeista. Pääperiaatteena on se, että EXEN vastaa ohjelmasta ja sen sisällöstä, tuottaa valo- ja videokuvauksen, sekä laatii tapahtumasta after movien. Lisäksi EXEN tarjoaa mahdollisuuden livestriimitoteutuksiin tapahtumasta, joka luo mieluisan tapahtumakokemuksen myös etäosallistujille.

Mikäli kiinnostuksenne heräsi, ota yhteyttä osoitteeseen info@exen.fi ja toteutetaan yrityksellenne mieluisa pelitapahtuma!

Referenssit

Prisma Seppälä

”Exen esportsin kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta. Tapahtuman suunnittelusta asti homma toimi erinomaisesti, sillä ideoita heiteltiin puolin ja toisin. Lopputuotoksena Mustan Perjantain Pelit –tapahtuma oli hyvä kokonaisuus, jossa asiakkailla oli mahdollisuus kokeilla useampaa pelipistettä ja haastaa hallitseva suomenmestari NHL22 pelissä.

Striimaus toi hyvän ja ammattitaitoisemman kuvan tapahtumasta, kun kuvaa pystyttiin välittämään katsojille niin verkossa kuin kaupassakin. Aftermovie tapahtumasta oli vielä piste i:n päälle, jota voimme hyödyntää markkinoimalla tulevia tapahtumia asiakkaille sekä tavarantoimittajille”.


Mikko Venemies,
Apulaismyyntipäällikkö
Prisma Seppälä

Nokian Panimo

”Exen esportsilla on intohimoinen ja ammattimainen tiimi, jonka kanssa on ollut hieno tehdä jo pidempään molempia hyödyttävää yhteistyötä. Olemme myös oppineet Exeniltä paljon e-urheilusta, joka kasvaa hurjaa vauhtia suosituimpien urheilulajien keskuudessa. Niin Exenillä kuin Nokian Panimollakin on halu kehittyä ja kasvaa joten sovimme yhteen myös sen puolesta loistavasti.”


Janne Paavola,

Toimitusjohtaja
Nokian Panimo